Què és Petits Editors, Grans Llibres

Des del FAD (Foment de les Arts i del Disseny) estem treballant en una exposició que pretén divulgar el fenomen de les petites editorials a través d’una selecció dels millors llibres editats els darrers 15 anys al territori espanyol.

Aquest exposició, porta per títol “Petits editors, grans llibres” i té com a objectiu principal fomentar la visibilitat d’aquells llibres publicats amb devoció i pocs recursos, però que es converteixen en grans tresors per la qualitat del seu contingut i la forma en com es presenten.

I és precisament pel fet que aquests llibres massa sovint passen desapercebuts que s’ha encetat una metodologia de recerca oberta i col·laborativa, on tothom interessat és benvingut a recomanar el treball d’aquests petits editors per tal que puguin ser presents en aquesta mostra. A tal efecte hem dissenyat un breu formulari, que pots omplir molt fàcilment accedint al següent enllaç: http://www.fad.cat/petitseditors

Aquesta exposició es presentarà en un format que en permetrà la itinerància per biblioteques públiques i facilitarà la identificació de tot aquest singular panorama. Actualment, ja comptem amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Festival Internacional de literatura Kosmopolis,… i esperem arribar a més acords d’àmbit nacional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s